Weblap készítés hajósbolt

weboldal készítés

Weblap készítés és webdesign egyedi árajánlattal, rövid határidővel

Az internetes piactér hatalmas és töretlen fejlődésen megy keresztül. A siker ma már kizárólag minőségi honlap designnal érhető el. Azért, hogy a vásárlók megtalálják üzletedet, online is elérhetővé kell válni. Nyitvatartást megosztani és a kapcsolati lehetőségeket is könnyebb online biztosítani. Az internetes vásárlók az üzletedben ‘megszokott’ szolgáltatási minőségre számítanak. Webdesign, arculattervezés és honlapkészítés szolgáltatásaink garantáltan ezt a célt szolgálják.

Nincs időd a technikai részletekre, de fontos lenne egy minőségi weboldal? Elkészítjük minőségi garanciával!

Kérj egyedi ajánlatot grafikai tervezésre és weboldal készítésre! Kérdésed van írj nekünk bátran!

 

molino keszites

h3>BKNdesign – Weblap készítés és grafikai tervezés

A BKNdesign kreatív iroda egyedi grafikákkal és modern webfejlesztő megoldásokkal biztosítja üzleti partnerei részére a minőségi online megjelenést. Cégünk erőssége a megbízhatóság és a kreativitás. A webfejlesztő projektekhez igény szerint különleges animációs és grafikai tartalmakat készítünk. Meglévő weboldalak továbbfejlesztésére tanácsadást nyújtunk.

KIEMELT SZOLGÁLTATÁSAINK

Szolgáltatásaink keretében teljeskörű honlap Auditot végzünk, weboldalak hibajavítását (vírus és malware mentesítését), karbantartását és keresőoptimalizálását is végrehajtjuk. Arculat és márkafejlesztési megbízásokhoz kreatív ötleteket és modern megvalósításokat biztosítunk. Az üzleti-ipari területen felmerülő igények teljesítésére megfelelő szakmai tudással és tapasztalattal, alvállalkozói és beszállító háttérrel is rendelkezünk.
 

facebook hirdetes

MINŐSÉGI HONLAPFEJLESZTÉS

Weboldal készítés alapcsomagunk tartalma:

– Modern minőségi weblap készítés (Landing page, kapcsolati oldal stb.)
– Egyedi webdesign és mobilbarát megjelenés, ‘reszponzív’ tartalmak
– Tartalomkeresőkre optimalizált programozás (pl.: Google, Bing stb.)
– Kapcsolati űrlap elkészítése
– Facebook integrálása
– Google maps funkció
– Tartalomkezelő rendszer
– Hírlevélküldő +sablonnal SEO rendszer
– Weboldal összekapcsolása Google Analytics szolgáltatással
– Biztonsági rendszer, tűzfal
– Spamszűrő
– Garancia és online rendelkezésreállás

 

weblap keszites

BIZTONSÁGOS KÓDOLÁS

Alapvető elvárásunk a honlapoktól, amellett, hogy jól működjenek az is, hogy a tárolt adatok biztonságban legyenek. Sajnos kevesen fordítanak elegendő figyelmet a WordPress honlapok biztonsági előkészítésére és üzemeltetésre. Pedig hackerek támadásaitól hangos az online sajtó, egyetlen akciójukkal képesek akár több ezer wordpress honlapot megtámadni. Backdooron, titkos kapukon keresztül átjutnak a védelmi rendszeren és átveszik a weboldal irányítását.

Nagyobb eséllyel férnek hozzá adataidhoz, ha honlapodnak elavult, vagy gyenge a védelmi rendszere. Nekünk a honlap biztonsága elsődleges! Ha feltörték honlapodat, fordulj hozzánk, segítünk!

facebook hirdetes design

Leírás

Kapcsolati weblap készítése, egyedi weblap készítés – Skipper hajó részére, arculat tervezés, bejegyzések írása, bannerek és hirdetési kreatívok készítése egyedi elképzelése szerint.

 

Kliens

Skipper hajósbolt
www.hajospont.hu 

Technológia

Webfejlesztés – weblap készítés – SEO

Nézd meg itt weblap készítés portfóliónkat

 MODERN WEBDESIGN

 

Az internetes piactér hatalmas és töretlen fejlődésen megy keresztül. A siker ma már kizárólag minőségi honlappal, webshoppal és egyedi webdesign-nal érhető el. Azért, hogy a vásárlók megtalálják üzletedet, online is elérhetővé kell válni. Nyitvatartást megosztani és a kapcsolati lehetőségeket is könnyebb online biztosítani. Az internetes vásárlók az üzletedben ‘megszokott’ szolgáltatási minőségre számítanak. Webdesign, arculattervezés és honlapkészítés szolgáltatásaink garantáltan ezt a célt szolgálják.  

Nincs időd a technikai részletekre, de fontos a minőségi weboldal? Elkészítjük honlapodat minőségi garanciával! 

Válassz grafikai tervezés és honlap készítés ajánlatainkból! Kérdésed van hívj vagy írj nekünk bátran!

MINŐSÉGI HONLAPFEJLESZTÉS

 

Felújítanád a meglévő elavult céges honlapot? Nem működik megfelelően a weboldal mobileszközökön, és így látogatókat veszítesz? Követed a trendeket, újítanál a webdesignon? Blogot írnál, hírlevelet küldenél, de nem tudod, hogy fogj hozzá? Mi segítünk megvalósítani elképzeléseidet! Fordulj hozzánk! Tanulva a látogatói szokásokból, céltudatosan növeljük a honlaplátogatók számát!  
Fejlessz velünk honlapot online marketing eszközökkel. Kerüljön a weboldalad a google első találati oldálára!
 

Tudtad, hogy a keresőmotorok azt is vizsgálják, mennyire naprakészek és egyediek a tartalmak, hogy mobilbarát-e a megjelenés?
Ne maradj le az online piaci versenyben! Válassz SEO és online marketing szolgáltatásaink közül!

BIZTONSÁGOS KÓDOLÁS

 

Ha egyedi árajánlatot szeretnél, vagy csak kérdésed merül fel keress bennünket.
Hívj bennünket bátran, írj nekünk emailt vagy küldj nekünk üzenetet az alábbi űrlap kitöltésével. Lehetőség szerint 1 munkanapon belül mindenkinek válaszolunk.

 

webdesignBKNdesign honlapkészítés