Honlapkészítés Győr CNC vállalat

Honlapkészítés

Miért fontos a minőségi webdesign? – BKNdesign honlapkészítés Győrben

1. Az első benyomások

A weboldal gyakran az első kapcsolatfelvételi pont a vállalkozás és potenciális vásárlók között. A jól megtervezett webdesign pozitív első benyomást kelt, és további felfedezésre ösztönözheti a látogatókat.

2. Felhasználói élmény (UX)

A jól alkalmazott webdizájn biztosítja, hogy a látogatók könnyen navigálhassanak, gyorsan megtalálják, amit keresnek, és kellemes élményben legyen részük. A felhasználóbarát weboldal hoszabb ideig köti le a látogatók figyelmét, és visszatérésre ösztönzi őket.

3. Márkaidentitás

A honlap a márkaarculat kiteljesedése. Az egységes arculati elemek, például a színek, a betűtípusok, a logó, a képek és illusztrációk segítenek megerősíteni a márkaidentitást, és emlékezetessé teszik vállalkozást.

4. Honlap SEO (Search Engine Optimization)

A keresőmotorok előnyben részesítik a jól megtervezett, felhasználóbarát és mobilkijelzőn is reszponzív webhelyeket. Már a tervezés szakaszban érdemes a SEO-ra is gondolni, hiszen a keresőoptimalizálás segíthet javítani a honlap rangsorolását a keresőmotorokban, így a potenciális ügyfelek könnyebben megtalálhatják a weblapot az interneten.

5. Mobil kijelzőkön megjelenés

Az okostelefonok és táblagépek növekvő használata miatt elengedhetetlen, hogy a webhelyek különböző mobil kijelzőkön is előre megtervezetten reagáljanak. A reszponzív kialakítás biztosítja, hogy honlap bármilyen eszközön jól nézzen ki és tökéletesen működjön. Javítva ezzel a felhasználói élményt és a webhely teljesítményét a keresési eredmények között.

6. Konverziós arány

A hatékony és látványos webdizájn magasabb konverziós arányt eredményez. A webhely elrendezésének, tartalmának és cselekvésre ösztönzésének optimalizálásával a látogatókat a kívánt művelet megtétele fele terhelhetjük, legyen szó online vásárlásról, hírlevélre való feliratkozásról vagy kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésőről.

Összességében a webdesign kulcsfontosságú szerepet játszik a látogatók vonzásában, elköteleződésében, valamint új vásárlók vagy ügyfelek szerzésében. A minőségi webdizájn egy olyan befektetés, amely jelentős hatással lehet a vállalkozás online sikerére. Egyedi árajánlatért fordulj hozzánk bizalommal! – BKNdesign – honlapkészítés Győrben

  

Honlapkészítés Győrhonlapkészítés Győrweboldal készítésweblap készítésweblap készítés

Honlapkészítés Győr, keresőoptimalizálás – SEO

 
www.bepe.hu 

Nézd meg itt a CNC győri iparvállalat részére fejlesztett weboldalt
 

Nézd meg itt további honlapkészítés és grafikai portfóliónkat

 MODERN WEBDESIGN

 

Az internetes piactér hatalmas és töretlen fejlődésen megy keresztül. A siker ma már kizárólag minőségi honlappal, webshoppal és egyedi webdesign-nal érhető el. Azért, hogy a vásárlók megtalálják üzletedet, online is elérhetővé kell válni. Nyitvatartást megosztani és a kapcsolati lehetőségeket is könnyebb online biztosítani. Az internetes vásárlók az üzletedben ‘megszokott’ szolgáltatási minőségre számítanak. Webdesign, arculattervezés és honlapkészítés szolgáltatásaink garantáltan ezt a célt szolgálják.  

Nincs időd a technikai részletekre, de fontos a minőségi weboldal? Elkészítjük honlapodat minőségi garanciával! 

Válassz grafikai tervezés és honlap készítés ajánlatainkból! Kérdésed van hívj vagy írj nekünk bátran!

MINŐSÉGI HONLAPFEJLESZTÉS

 

Felújítanád a meglévő honlapodat? Nem működik megfelelően a weboldal mobileszközökön, és így látogatókat veszítesz? Követed a trendeket, újítanál a webdesignon? Blogot írnál, hírlevelet küldenél, de nem tudod, hogy fogj hozzá? Mi segítünk megvalósítani elképzeléseidet! Fordulj hozzánk! Tanulva a látogatói szokásokból, céltudatosan növeljük a honlaplátogatók számát!  
Fejlessz velünk honlapot online marketing eszközökkel. Kerüljön a weboldalad a google első találati oldálára!
 

Tudtad, hogy a keresőmotorok azt is vizsgálják, mennyire naprakészek és egyediek a tartalmak, hogy mobilbarát-e a megjelenés?
Ne maradj le az online piaci versenyben! Válassz SEO és online marketing szolgáltatásaink közül!

BIZTONSÁGOS KÓDOLÁS

 

Alapvető elvárásunk a honlapoktól, amellett, hogy jól működjenek az is, hogy a tárolt adatok biztonságban legyenek. Sajnos kevesen fordítanak elegendő figyelmet a WordPress honlapok biztonsági előkészítésére és üzemeltetésre. Pedig hackerek támadásaitól hangos az online sajtó, egyetlen akciójukkal képesek akár több ezer wordpress honlapot megtámadni. Backdooron, titkos kapukon keresztül átjutnak a védelmi rendszeren és átveszik a weboldal irányítását. Nagyobb eséllyel férnek hozzá adataidhoz, ha honlapodnak elavult, vagy gyenge a védelmi rendszere.  
Nekünk a honlap biztonsága elsődleges! Ha feltörték honlapodat, fordulj hozzánk, segítünk!

Ha egyedi árajánlatot szeretnél, vagy csak kérdésed merül fel keress bennünket.
Hívj bennünket bátran, írj nekünk emailt vagy küldj nekünk üzenetet az alábbi űrlap kitöltésével. Lehetőség szerint 1 munkanapon belül mindenkinek válaszolunk. – BKNdesign honlapkészítés Győr

 

webdesignBKNdesign honlapkészítés